Uncategorized

Waarom Oozoo horloges?

De reden waarom Oozoo horloges in populariteit toenemen komt niet alleen omdat ze kwalitatief zeer goed zijn, maar ook omdat Oozoo over een zeer uitgebreid assortiment beschikt. Het mooie van ozoo horloges is dat zowel mannen als vrouwen kunnen kiezen uit diverse uiteenlopende modellen. Welk ozoo horloge u ook aanspreekt, dat u zult slagen is een ding wat zeker is. Oozoo is een sterk horlogemerk uit Nederland en bestaat al veertien jaar. Bekijk meer van onze artikelen op onze site!

De toegevoegde waarde van Oozoo horloges

De betrouwbare kwaliteit van Oozo horloges staat als een paal boven water. Bovendien blinkt het merk Oozoo uit in haar diversiteit. Momenteel zijn er maar liefst 5 soorten collecties met ozoo horloges voor vrouwen en mannen. Vier keer per jaar staan zij garant  voor weer een nieuwe collectie met modellen. De ozoo horloge is reeds zeer populair in tien verschillende Europese landen, maar ook in Mexico, Venezuela, Australië en Nieuw-Zeeland verovert zij de markt.

Waarin uit zich de kwaliteit van Oozoo horloges?

De kwaliteit van een ozoo horloge wordt bepaald door het uurwerk binnenin het horloge. Dit uurwerk is afkomstig van het nauwkeurige Miyota Japanse kwarts. Ook de behuizing van de ozoo horloges is goed. Hiervoor wordt nikkelvrij RVS gebruikt. Daarnaast wordt een horloge van Oozoo met krasbestendig mineraalglas beschermd. Bovendien zijn de leren riemen genaaid en wordt dit afgesloten met een gesp, eveneens van roestvrij staal. Sommige ozoo horloges weerstaan een waterdruk van soms wel 10 bar. En op elke ozoo horloge wordt een jaar garantie op het uurwerk gegeven. 

De vijf soorten series van Oozo

  • Oozo kent vijf soorten series, namelijk Timepieces, Silicone, Steel, Vintage en Junior.
  • Alle Oozoo horloges zijn niet alleen onderverdeeld in horloges voor mannen en vrouwen.
  • Zo is de ozoo Silicone horloge als unisex horloge bedoeld.
  • De Junior serie bestaat uit ozoo horloges speciaal gericht op de jeugd.

Lees meer van dit soort artikelen van ‘sieraden‘ op onze site.

Gerelateerde artikelen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button
ajax-loader