Selecteer een pagina
Kerstpakket zonder eten, want zeg nou zelf…

23/12/2020

Kerstpakket

Kerstpakket zonder eten, want zeg nou zelf…

Met Kerstmis viert het christelijke gedeelte van de mensheid de geboorte van Jezus Christus. De geschiedenis vertelt ons echter dat er rond die tijd, eind december, wel meer vieringen plaats vonden en vinden, die mogelijk ook van invloed zijn geweest op het uiteindelijke Kerstmis. Bekijk meer van onze artikelen op onze site!

Het staat echter vast dat deze specifieke periode van het jaar uitermate geschikt is om een aantal zaken af te sluiten en\of met het aankomende nieuwe jaar een frisse start te geven. In dat kader valt het verkrijgen van een kerstpakket, een geschenk van de werkgever voor zijn werknemers, vooral om dankbaarheid te tonen voor de geleverde arbeid. Hoewel van oorsprong een dergelijk pakket een aanvulling was op voeding gedurende een wat moeilijker tijd, tegenwoordig zie je kerstpakketten in allerlei maten, vormen en soorten en hoeft het niet altijd om eten te gaan.

Eten doen we al genoeg met de Kerst

Het voornemen af te vallen met het nieuwe jaar op komst is deels te wijten aan algemene voedingsgewoonten, maar de hoeveelheid eten en drinken die we tijdens de feestdagen in december nuttigen zal er zeker toe bijdragen. Het zal dan ook niemand verbazen dat het voedingsloze kerstpakket de laatste jaren aan populariteit wint, zeker gezien het feit dat we zelf juist die dingen in huis halen die we lekker vinden. Bij een kerstpakket vol met etenswaren en lekkernijen blijft het nog maar een open vraag  of iedereen daar zo dol op is.

Daarnaast zijn etenswaren meestal maar beperkt houdbaar en kan je van andere dingen veel langer plezier hebben. Geen wonder dus dat de gemiddelde werkgever meer en meer informeert naar alternatieve kerstpakketten die u hierin kunnen voorzien. Naast voorgeprogrammeerde pakketten is het vaak ook mogelijk voor de werkgever een eigen bijdrage te leveren aan de samenstelling van de pakketten voor een meer persoonlijke tintje. Hoe meer gericht op de werkgever zelf, hoe dankbaarder deze ongetwijfeld zal zijn.

Kerstpakketten met drinken

Drank is veel houdbaarder dan voedsel en kan dan als uitstekend alternatief dienen voor een kerstpakket zonder eten. Het bekendste voorbeeld is ongetwijfeld het wijnpakket, direct gevolgd door mogelijke andere alcoholische onderdelen binnen een kerstpakket. Nadeel echter hier is dat niet iedereen gediend is van alcohol, dus daarom kun je mogelijk denken aan alternatieven. Thee- of koffiepakketten zijn eerstvolgende logische opties, maar waarom niet een pakket met allerlei vruchtendranken. Uiteraard zijn er ook combinaties mogelijk.

Non-food en non-drink

Het is natuurlijk ook mogelijk geheel van de voedsel- en drankoptie af te stappen en gaan voor een nuttige, leuke, interessante en spannende inhoud, Afhankelijk van de prijs kun je je zelfs beperken tot slechts één artikel, maar wel eentje waar je heel lang plezier van kunt hebben. Gadgets worden hierin steeds populairder, zoals bijvoorbeeld een fitbit watch. Zeker als je gaat voor een ‘pakket’ dat je samenstelt voor je werknemers, kun je op heel persoonlijk niveau precies dat geven waar ze het meest behoefte of plezier aan hebben.

Minder persoonlijk, maar zeker niet minder gewaardeerd zijn cadeaubonnen, waar je er tegenwoordig voor letterlijk van alles eentje voor kunt krijgen.

Waar het uiteindelijk om gaat, is dat je luid en duidelijk aan het eind van het jaar nog eens extra laat blijken hoeveel waarde je hecht aan je werknemers. Het strikte kerstpakket is hiervoor een prima mogelijkheid en daarmee wordt de doos met leuke presentjes bedoeld. Alles is echter mogelijk en er zijn talloze sites die je verder kunnen helpen, bij alles wat te maken heeft met het samenstellen en afleveren van het perfecte kerstpakket tijdens het uitzwaaien van het oude jaar. Lees meer van dit soort artikelen van ‘Handel | Detailhandel‘ op onze site.

Verrijk je kennis door te lezen over informatieve artikelen.

Op Blog Marketing tref je talloze informatieve artikelen/blogs aan. Deze blogs zijn verdeeld in diverse categorieën. Zoals:

Wil je ook een artikel/blog op Blog Marketing plaatsen? Neem contact met ons op via onze contactpagina.

Alle berichten

Wat is de betekenis Vintage mode

Wat is de betekenis Vintage mode

Vintage mode verwijst naar het dragen van kleding, accessoires of andere items die uit een vroegere periode stammen, meestal van minstens 20 jaar geleden. Vintage mode is een manier om een stijl uit het verleden opnieuw tot leven te brengen en kan variëren van...

Natuurlijke Schoonheid en Verzorgingstips en Gezonde Levensstijl

Natuurlijke Schoonheid en Verzorgingstips en Gezonde Levensstijl

Welkom bij "Natuurlijke Schoonheid" - jouw ultieme bron voor alles wat te maken heeft met schoonheid, verzorging en een gezonde levensstijl. We zijn toegewijd aan het delen van waardevolle informatie, tips en trucs om je natuurlijke schoonheid te verbeteren, van...