Selecteer een pagina
Je bent jouw sleutels kwijt: Wat nu?

05/01/2021

Sleutels
Het kan iedereen gebeuren, je raakt jouw sleutels kwijt en nu kun jij jouw huis niet meer in. Of misschien is de sleutel afgebroken in het slot, ook dan ben je buitengesloten. Dit is natuurlijk erg onhandig, zeker als het erg laat is en iedereen al ligt te slapen. Gelukkig zijn er wel dingen die je kunt doen wanneer jij jouw sleutels kwijt bent en deze heb ik op een rijtje gezet zodat je voorbereid bent wanneer het echt nodig is. Bekijk meer van onze artikelen op onze site!

Als de deur achter je is dichtgevallen

Misschien liggen jouw sleutels gewoon binnen en ben je ze vergeten toen je de deur uitliep. In dat geval kun je vrij simpel de deur weer open krijgen. Hiervoor heb je een flipperkaart of een goedkoop pasje nodig. Je moet de kaart of het pasje langzaam tussen de deur en de post schuiven. Nu moet je de kaart een kwartslag buigen richting het deurbeslag. De kaart krijgt nu een z-vorm en jij kan de deur gemakkelijker openmaken. Als je deur dus niet in het nachtslot zit dan kun je deze techniek toepassen. Maar als dit niet het geval is dan zal je toch een andere actie moeten ondernemen.

Wat moet je doen als jij jouw sleutels kwijt bent

Het slimste wanneer jij jouw sleutels kwijt bent of de sleutels zijn afgebroken in het slot is om een slotenmaker in te schakelen. Natuurlijk kun je zelf aan lockpicking beginnen om het slot open te krijgen maar dit kan onnodige extra problemen opleveren en zal uiteindelijk een stuk langer duren dan het inschakelen van een slotenmaker. Het inschakelen van een professionele slotenmaker heeft verschillende voordelen die ik nu met je zal delen zodat jij ervoor zorgt dat je ook altijd het nummer van een 24/7 slotenmaker bij de hand hebt. Als eerste heb je slotenmakers die 24 uursslotendienst levert, waar ze 24/7 te bereiken zijn om jou terug jouw huis in te helpen. Deze kun je dus op elk moment bereiken wanneer je bent buitengesloten uit jouw huis, en dat kan nog weleens van pas komen. Stel dat je pas midden in de nacht thuiskomt en erachter komt dat jij jouw sleutels kwijt bent, je kunt dan niemand meer bellen en een 24/7 slotenmaker is dan net wat je nodig hebt. Ook kan je wel zelf aan de slag gaan met het openen van jouw slot maar de kans is groot dat het niet lukt maar je wel heel veel tijd kost. Dan kun je net zo goed direct een slotenmaker bellen. Ook kan het picken van jouw eigen slot het slot goed beschadigen waardoor je achteraf alsnog een nieuw slot nodig hebt en dat kan je ook nog wat geld en moeite gaan kosten. Wanneer je direct een slotenmaker belt dan heb je ook meteen een goed nieuw slot en hoef je dit niet achteraf allemaal te gaan regelen. Bovendien kan een slotenmaker je direct advies geven over een nieuw slot. Je wilt natuurlijk wel een nieuw slot van hoge kwaliteit en daarvoor kan een slotenmaker natuurlijk het beste advies geven van iedereen. Zo voorkom je dat er ingebroken kan worden in jouw huis. Ook moet je meteen nieuwe sleutels laten bijmaken en reservesleutels leggen bij familie en de buren eventueel. Zo hoef je de volgende keer geen slotenmaker te bellen maar kun je gewoon naar binnen met deze reservesleutel. Dit scheelt je de volgende keer veel tijd, geld en moeite. Je wilt natuurlijk niet om de week een slotenmaker hoeven te bellen.

24/7 slotenmaker in Amsterdam en omgeving

Zoals kort al even werd genoemd is het slim om even op de website van een 24 uurs slotendienst te kijken voor een 24/7 slotenmaker Amsterdam of een slotenmaker Almere. Behalve dat je deze slotenmaker dus altijd kunt bereiken en ze je altijd kunnen helpen als je buitengesloten bent vind je hier nog veel meer informatie over sloten en hoe je deze veilig houdt. Goede sloten voor jouw huis of auto zijn erg belangrijk, het zou namelijk ontzettend vervelend zijn als jouw auto bijvoorbeeld wordt gestolen. Spendeer dus liever wat meer geld aan een goed slot om dit te voorkomen. En zet hun nummer in jouw telefoon, je weet nooit wanneer je hem nodig gaat hebben.
Lees meer van dit soort artikelen van ‘Huis tuin en keuken ‘ op onze site.

Verrijk je kennis door te lezen over informatieve artikelen.

Op Blog Marketing tref je talloze informatieve artikelen/blogs aan. Deze blogs zijn verdeeld in diverse categorieën. Zoals:

Wil je ook een artikel/blog op Blog Marketing plaatsen? Neem contact met ons op via onze contactpagina.

Alle berichten

Wat is de betekenis Vintage mode

Wat is de betekenis Vintage mode

Vintage mode verwijst naar het dragen van kleding, accessoires of andere items die uit een vroegere periode stammen, meestal van minstens 20 jaar geleden. Vintage mode is een manier om een stijl uit het verleden opnieuw tot leven te brengen en kan variëren van...

Natuurlijke Schoonheid en Verzorgingstips en Gezonde Levensstijl

Natuurlijke Schoonheid en Verzorgingstips en Gezonde Levensstijl

Welkom bij "Natuurlijke Schoonheid" - jouw ultieme bron voor alles wat te maken heeft met schoonheid, verzorging en een gezonde levensstijl. We zijn toegewijd aan het delen van waardevolle informatie, tips en trucs om je natuurlijke schoonheid te verbeteren, van...